Traineeship Programma

Laten we om ons even verder voorstellen:

Allianz als werkgever is een échte topemployer die alles doet om de carrière van zijn werknemers een ferme boost te geven. Dat vinden we héél belangrijk. We bieden een volledige waaier van diensten BOAR (Brand, Ongevallen, Allerlei risico's) en Leven (Voorzorg en Beleggingen) aan particulieren, zelfstandigen, KMO's en grote ondernemingen. Als organisatie werken we onder één koepel als Allianz Benelux, samen met onze collega's uit Nederland en Luxemburg. 

Nieuwe sportieve partnerships

Want sport daagt uit, inspireert en verenigt. De komende 4 jaar is Allianz hoofd sponsor van de Belgische atletiek. We werken we dan samen met de Belgische Atletiekfederatie. We werken dan ook nauw samen met ambassadeurs als Kim Gevaert, Peter Genyn, Rani Rosius en de Belgian Cheetahs. Als kers op de taart zijn we ook naampartner van een van de belangrijkste sportevenementen van het land: de Memorial Van Damme. Die wordt dus vanaf nu de Allianz Memorial Van Damme.

Met onze sportieve partnerships willen we mensen in beweging brengen en hen samenbrengen. Het partnerschap voegt ook voor de Allianz-medewerkers een heel nieuwe dimensie toe. Vooral op het gebied van lichaamsbeweging, gezondheid en welzijn zullen zij geregeld van op de eerste rij alles kunnen meebeleven en meedoen. Dit in alle facetten van het partnerschap.  

WE CARE FOR TOMORROW...(Y)OUR FUTURE

Het einde van je studie nadert en je staat voor een verscheurende keuze. Wat nu? Awel, wat dacht je van een unieke stap om jouw schoolkennis om te zetten in de praktijk. Wij bij Allianz geloven in High Potentials en investeren graag in onze leiders van morgen. Allianz – Traineeship Programma is een kans voor gedreven en gemotiveerde masters om de stap te zetten van student naar ervaren professional. En dat bij de nummer 1 in verzekeringen wereldwijd. 

AMBITIE

Wij bij Allianz vinden het belangrijk om levenslang te leren. We zijn dan ook op zoek naar jonge en gedreven talenten die het lef hebben om uit hun comfortzone te stappen. En die zo willen leren, proberen en groeien. 

ONZE MISSIE

Samen met jouw coaches stippelen we een route uit die je in 2 jaar tijd het hele bedrijf doen ontdekken, je meteen iets kan creëren en kan blijven groeien :

 • Samen ontdekken: We nemen je mee op een traject van 2 jaar. Een pad waar je uit je comfortzone zal moeten treden maar heel veel zal kunnen leren. Je krijgt de kans om te ontdekken waar je sterke punten liggen en waar je hart ligt. Een ware ontdekkingsreis.
 • Creëren: of het nu over data-analyse, een risico inschatting  of een verbetering voor de klant is, vanaf dag 1 vliegen we er in en zorgen we dat je impact creëert.
 • Groei : als innovator in de verzekeringswereld staan we ook met sterke mentors klaar om met dit traineeship een goede basis te leggen en te bouwen aan een solide samenwerking met je toekomstige collega’s. Je eerste stappen binnen onze internationale omgeving zullen je klaar stomen voor een ontzettend boeiende en veelzijdige carrière.

ONS PROGRAMMA

                

HOE PAS JIJ IN HET PLAATJE ?

 • Je hebt een Masterdiploma op zak met een kwantitatieve achtergrond: statistiek, econometrie, wiskunde, actuariële wetenschappen, of een achtergrond in bedrijfskunde, economie met een digitale focus is wat wij zoeken.
 • Heb je nog een extra master behaald? Super, dat vinden we zeker een meerwaarde.
 • Je bent sterk gericht op details en werkt zeer nauwkeurig
 • Je hebt een kritische geest, je vrienden kennen je dan ook als een analytisch persoon 
 • Kan je al wat programmeren? Dan is ook dat een pluspunt (SAS, Python, etc.)
 • Je bent een teamspeler, klantgericht, flexibel, creatief en ondernemend - gedrevenheid en passie typeren je goed. 
 • Als je al een eerste ervaring hebt, is dit ook een plus
 • Je communiceert eg vlot en je spreekt Nederlands met zeer goede kennis van het Engels, kennis van het Frans wordt sterk aanbevolen.

Heb jij goesting om samen met ons te groeien? Lees dan verder hoe we het graag samen aanpakken.

EEN BLIK OP JOUW TRAJECT

       

 • Stap 1: jouw sollicitatie
 • Stap 2: een telefonische screening om jouw sollicitatie nauwkeurig te bekijken
 • Stap 3: een online test om te kijken of wij de ideale match vormen
 • Stap 4: een business case waar we je rond een bepaald vraagstuk helemaal uit je comfortzone halen
 • Stap 5: HR & business interviews. We gaan even kort met jou bespreken wat de resultaten waren van de vorige stappen en hoe de toekomst er zal uitzien.
 • Stap 6: je pen mag uitgehaald worden nu, de aanbieding kan getekend worden

* Het rekruteringsproces verloopt virtueel via de online tool Webex.

** Aarzel niet om een sollicitatiebrief of een videopresentatie van jezelf van maximaal 2 minuten ( een korte elevator pitch over wie je bent en wat je interesses zijn) bij te voegen.

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
2 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Traineeship Programma

Young Graduate Brussel Solliciteer nu