Stage in Verzekeringen 2021-2022

Een stage waar andere studenten alleen maar jaloers van worden. Een werk- en leerplek waar het beste van jou naar boven komt. De tijd dat je bij ons gaat beleven, vergeet je nooit meer! 

Wij zijn Allianz. Aangenaam! Bij ons ben je aan het juiste adres voor een topstage. 

Sta ons toe om ons even voor te stellen: Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar. Iets waar we best trots op zijn maar het is eenvoudiger om er te geraken dan er te blijven. Daarvoor werken we elke dag heel hard. We vinden het heel belangrijk om de goede verstandhouding met onze makelaars te bestendigen en waar het kan zelfs te verbeteren. Elke dag opnieuw. Allianz heeft er dus bewust voor gekozen om onze producten en diensten exclusief via professionele makelaars op de markt te brengen.

In België is Allianz dus een van de belangrijke spelers op de markt voor verzekeringen. We zijn met meer dan duizend collega’s in België en in onze Nederlandse collega’s verdubbelen dat getal.

Allianz biedt een volledige waaier van diensten BOAR (Brand, Ongevallen, Allerlei risico's) en Leven (Voorzorg en Beleggingen) aan particulieren, zelfstandigen, KMO's en grote ondernemingen. Als organisatie werken we onder één koepel als Allianz Benelux, samen met onze collega's uit Nederland en Luxemburg. 

Genoeg over ons… 

Dit is jou onvergetelijke stage!

Met haar stage pakket wil Allianz een leerrijke en zinvolle praktijkervaring aanbieden aan Bachelors en Masters in hun laatste jaar financiën- en verzekeringswezen, rechtspraktijk/rechten of in een economische georiënteerde studierichting door:

We bekijken graag samen met jou hoe we het beste kunnen halen uit jouw stage. We zijn er maar al te goed van bewust dat je je start maar beter niet kan missen. Wij halen de koffie voor onze stagiaires en niet andersom. 

We garanderen de beste begeleiding die je maar kan wensen! 

Bij ons krijg je de verantwoordelijkheid om je doelstelling te bereiken. Uiteraard helpen we jou waar we kunnen om je doelstelling te bereiken.

We staan regelmatig stil voor een tussentijdse evaluatie, met een heerlijk tasje koffie uiteraard.

Een stage kan perfect gecombineerd worden met het maken van een eindwerk. Na een positieve stage maak je kans op een aanwerving bij Allianz.

Je profiel

  • Je volgt een Bachelor programma in die richtingen: Fin. & Verzekeringen of Rechtspraktijk 
  • Of je volgt een Master programma in een financieel-economische, juridische - of andere richting
  • Je kan vlot jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en/of Engels

Ga jij de uitdaging aan om te werken voor de wereldleider in verzekeringen?

Voorwaarden : We bieden een stageplaats via een schoolcontract (verplicht stage of vrijwillige basis).

Over Allianz

In België is Allianz een van de belangrijke spelers op de markt voor verzekeringen en financiële dienstverlening. Allianz biedt een volledige waaier van diensten BOAR (Brand, Ongevallen, Allerlei risico's) en Leven (Voorzorg en Beleggingen) aan particulieren, zelfstandigen, KMO's en grote ondernemingen. We hebben ervoor gekozen onze producten en diensten exclusief via professionele makelaars op de markt te brengen. Zij zijn de schakel tussen de klanten en onze maatschappij. De maatschappij heeft meer dan 1.000 medewerkers in België en is een filiaal van Allianz, wereldleider in verzekeringen en activabeheer.

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!

Ook Allianz doet er alles aan om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Eén van de maatregelen is dat er zoveel mogelijk thuis gewerkt wordt. Betekent dit dat wij geen kennismakingsgesprekken meer voeren? Absoluut niet! Vanaf nu vindt de sollicitatieprocedure gewoon via digitale kanalen plaats.


Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Stage in Verzekeringen 2021-2022

Stages Brussel Solliciteer nu