Senior Manager Operations

Ben jij een geboren people manager die het principe van lead by example hanteert? Heb je een aantoonbare ervaring in de dienstverlenende sector? Lees dan zeker de details eens van deze vacature!


Laten we om ons voorstellen:

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar. Iets waar we best trots op zijn maar het is eenvoudiger om er te geraken dan er te blijven. Daarvoor werken we elke dag heel hard. We vinden het heel belangrijk om de goede verstandhouding met onze makelaars te bestendigen en waar het kan zelfs te verbeteren. Elke dag opnieuw. Allianz heeft er dus bewust voor gekozen om onze producten en diensten exclusief via professionele makelaars op de markt te brengen.

Allianz als werkgever is een échte topemployer die alles doet om de carrière van zijn werknemers een ferme boost te geven. Dat vinden we héél belangrijk. 

In België is Allianz dus een van de belangrijke spelers op de markt voor verzekeringen. We zijn met meer dan duizend collega’s in België en in onze Nederlandse collega’s verdubbelen dat getal; samen vormen we één geheel maar graag vernoemen we ook nog even onze collega's in Luxemburg; samen vormen we Allianz Benelux. 

Allianz biedt een volledige waaier van diensten BOAR (Brand, Ongevallen, Allerlei risico's) en Leven (Voorzorg en Beleggingen) aan particulieren, zelfstandigen, KMO's en grote ondernemingen. 

Wat maakt jou uniek voor deze rol?

De senior operations manager die wij zoeken heeft minstens 7 jaar ervaring in het leiden en coachen van teams. 

Als manager heb je een aantoonbare ervaring met werken in een dienstverlenende sector

Lead by example: Je weet hoe het is om te werken in een doelgerichte omgeving en het creëren van een duidelijk kader voor je team.

Als Senior Operations manager weet je hoe het is om aan het roer te staan van een afdeling die in sommige periodes onder druk kan staan. 

Je hebt een consultancy achtergrond

Sterke kennis van verzekeringsactiviteiten en marktpraktijken is een sterke plus.

De Senior Operations Manager die we zoeken kan zich vlot uitdrukken in zowel het Nederlands, Frans en Engels – ook in het schrijven.

Als lead heb je ervaring met veranderingsmanagement

Lean management kent weinig geheimen voor jou.

Je bent een held in timemanagement

Plannings- en controlevaardigheden, that is you!

Coaching & people management vaardigheden – check.

Je bent een manager met aantoonbare analytische en probleemoplossende vaardigheden.

Computervaardigheden (in het bijzonder MS Excel)


Wat mag je verwachten van de rol als Senior Manager Operations?

Als manager operations schuw je geen enkele uitdaging. Je bent verantwoordelijk voor meerdere teams binnen operations en je geeft direct leiding aan een enthousiast team van 5 teamleiders. Daarnaast maak je deel uit van het management team operations en rapporteer je direct aan de directeur operations niet-leven.

In jouw rol draag je zorg voor het opstellen van de visie en strategie voor de afdelingen, in lijn met de bedrijfsstrategie. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de strategie en de resultaten die behaald moeten worden. Je bent gewoon om de klant centraal te stellen en hebt focus op efficiency, delen van kennis, (persoonlijke) ontwikkeling, culturele en digitale transformatie. 

Je stuurt samen met de teamleads de KPIs van de diverse afdelingen. Je maakt onderdeel uit van diverse projecten en brengt daar jouw kennis in vanuit operations. Operations is een onderdeel van de end-to-end value chain en jij bent vanuit jouw rol verantwoordelijk voor het samenwerken met de collega’s van de keten.

In jouw rol ben je gewoon om verandering te initiëren (continu verbeteren) en te implementeren wanneer nodig en draag je zorg voor de ontwikkeling van de collega’s. Je zult sterk in je schoenen moeten staan en snel reageren wanneer dat nodig is. Je creëert een werkomgeving waarin vertrouwen centraal staat en waarin initiatief beloond wordt.

Kortom alle skills komen aan bod in deze uitdagende rol.


Talent moet beloond worden. Dit is wat Allianz zal bieden: 

Aantrekkelijk salaris

Een attente werkgever met oog voor ieder talent

Vakantiegeld en dertiende maand

Een hele goeie groepsverzekering

De beste hospitalisatieverzekering voor jou en het ganse gezin (die onder hetzelfde dak wonen)

Een ongevallenverzekering om U tegen te zeggen.

Ecocheques/ Cultuurcheques / Cadeaucheques / Maaltijdcheques

Mogelijkheden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken - Full flexibility.

Werken in een moderne omgeving (splinternieuw gebouw) waar het heel fijn vertoeven is

Centrale werkplek – in de schaduw van Brussel Noord

Werken voor een wereldspeler in verzekeringen 

Continue opleidingsmogelijkheden

Tal van teambuildingactiviteiten,

Werken voor een bedrijf met een solide financiële basis

Doorgroeimogelijkheden: Ga voor een carrière in plaats van een job. Wil je na verloop van tijd van iets anders proeven? We begeleiden je en stimuleren je om al je talenten helemaal te benutten.


Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
2 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Senior Manager Operations

Operations Brussel Solliciteer nu