Klantendienst medewerker

Voor de versterking van haar klantendienst zoekt Allianz talentvolle en gemotiveerde medewerkers met een passie voor klantencontact. Wil je mee jouw schouders zetten onder een professionele klantenservice? Wil je deel uitmaken van een hecht Customer Service team dat dagelijks makelaars en klanten een helder antwoordt geeft op hun vragen?

Heel wat experts en managers bij Allianz zetten hun eerste stappen in onze onderneming op de klantendienst. Ook voor jou kan de Customer Service een verrijkende ervaring worden als basis voor nieuwe professionele uitdagingen binnen onze onderneming!

Talent moet beloond worden!

·         Een aantrekkelijk en marktconform loon, aangevuld met tal van extralegale voordelen (laptop, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering, ecocheques, cadeaucheques,…)

·         De mogelijkheid om – binnen uitgestippelde krijtlijnen – zelf jouw werktijd en -plaats te bepalen, in alle autonomie en vertrouwen

·         Moderne en comfortabele werkomstandigheden in een splinternieuw kantoorgebouw, op wandelafstand van Brussel-Noord

·         Ruime opleidingsmogelijkheden, waardoor je je technische skills en persoonlijke vaardigheden voortdurend kunt aanscherpen

·         Een warme en informele werksfeer bij een financieel solide werkgever, met toffe collega’s en tal van teambuildingactiviteiten

Doe de check

Ben je tweetalig Nederlands en Frans? Check! Omschrijf je jezelf als communicatief, klantgericht, georganiseerd en proactief? Check! Hou je van klantencontact en kijk je er naar uit om onze makelaars en partners professioneel te woord te staan en te ontzorgen? Check! En heb je een goede kennis van verzekeringen, hetzij door studies, hetzij door werkervaring? Contacteer ons snel! De koffie staat klaar voor een kennismakingsgesprek.

We rekenen op jou voor de volgende taken:

·         Op de klantendienst beantwoord je telefonisch vragen van makelaars en klanten

·         Je staat in voor de opvolging van de taken die volgen uit een telefonische oproep

·         Je verleent advies aan makelaars die met Allianz samenwerken

Ben je benieuwd wat collega’s van hun job op de klantendienst vinden?

Chaima

“Ik ben sinds enkele maanden actief als adviseur bij Allianz. Ik sta dagelijks in contact met onze makelaars. Vanaf het begin werd ik heel goed begeleid, met duidelijke trainingen en een goede opvolging. Ik ben zeer dankbaar dat ik in zo'n warm team ben terecht gekomen waar ik zoveel kan bijleren.”

Kawtar

“Ik voelde me meteen een deel van het team en iedereen staat altijd klaar om me te helpen waar nodig. Ik hou enorm van mijn job. Elke dag is anders. Dat maakt het aangenaam en zo leer ik elke dag bij. Allianz is een hele fijne organisatie die oog heeft voor zijn werknemers.”

 

Laten we om ons even verder voorstellen:

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar. Iets waar we best trots op zijn maar het is eenvoudiger om er te geraken dan er te blijven. Daarvoor werken we elke dag heel hard. We vinden het heel belangrijk om de goede verstandhouding met onze makelaars te bestendigen en waar het kan zelfs te verbeteren. Elke dag opnieuw. Allianz heeft er dus bewust voor gekozen om onze producten en diensten exclusief via professionele makelaars op de markt te brengen.
Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Klantendienst medewerker

Operations Brussel Solliciteer nu