Klantendienst medewerker

Heb jij ervaring als klantendienst medewerker binnen de verzekeringswereld? Werk je graag in team? Kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans? 

Laat snel van je horen want wij zijn op zoek naar jou!

Wist je dat ... Allianz gekend is voor zijn doorgroeimogelijkheden? Bij ons kies je niet voor een job maar voor een carrière!

Heel wat experts en managers bij Allianz zetten hun eerste stappen in onze onderneming op de klantendienst. Ook voor jou kan de Customer Service een verrijkende ervaring worden als basis voor nieuwe professionele uitdagingen binnen onze onderneming!


Talent moet beloond worden!


Een aantrekkelijk en marktconform loon, aangevuld met tal van extralegale voordelen (laptop, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering, ecocheques, cadeaucheques,…)

De mogelijkheid om – binnen uitgestippelde krijtlijnen – zelf jouw werktijd en -plaats te bepalen, in alle autonomie en vertrouwen

Moderne en comfortabele werkomstandigheden in een splinternieuw kantoorgebouw, op wandelafstand van Brussel-Noord

Ruime opleidingsmogelijkheden, waardoor je je technische skills en persoonlijke vaardigheden voortdurend kunt aanscherpen

Een warme en informele werksfeer bij een financieel solide werkgever, met toffe collega’s en tal van teambuildingactiviteiten


Doe de check


Ben je tweetalig Nederlands en Frans? Check! Omschrijf je jezelf als communicatief, klantgericht, georganiseerd en proactief? Check! Hou je van klantencontact en kijk je er naar uit om onze makelaars en partners professioneel te woord te staan en te ontzorgen? Check! En heb je een goede kennis van verzekeringen, hetzij door studies, hetzij door werkervaring? Contacteer ons snel! De koffie staat klaar voor een kennismakingsgesprek.


We rekenen op jou voor de volgende taken:


Op de klantendienst beantwoord je telefonisch vragen van makelaars en klanten

Je staat in voor de opvolging van de taken die volgen uit een telefonische oproep

Je verleent advies aan makelaars die met Allianz samenwerken


Ben je benieuwd wat collega’s van hun job op de klantendienst vinden?


Chaima

“Ik ben sinds enkele maanden actief als adviseur bij Allianz. Ik sta dagelijks in contact met onze makelaars. Vanaf het begin werd ik heel goed begeleid, met duidelijke trainingen en een goede opvolging. Ik ben zeer dankbaar dat ik in zo'n warm team ben terecht gekomen waar ik zoveel kan bijleren.”


Kawtar

“Ik voelde me meteen een deel van het team en iedereen staat altijd klaar om me te helpen waar nodig. Ik hou enorm van mijn job. Elke dag is anders. Dat maakt het aangenaam en zo leer ik elke dag bij. Allianz is een hele fijne organisatie die oog heeft voor zijn werknemers.”


Wij zijn Allianz. Aangenaam.

Allianz neemt wereldwijd een prominente plaats op binnen de financiële wereld; met focus op Levens- en Niet-Levensverzekeringen. 

Een leidersplaats waar we trots op zijn maar het is gemakkelijker om er te geraken dan er te blijven. De organisatie is de (t)optelsom van sterke, dynamische individuen die expert zijn in hun vakgebied.

Als werkgever staat Allianz garant voor continue groeimogelijkheden en we worden daar als medewerker ten volle in ondersteund via meerdere opleidingsmogelijkheden.

De internationale organisatie hanteert het principe van ‘Full Flex’: dat betekent dat werknemers hun werktijden en plaats kunnen kiezen waardoor we een betere work/life balance creëren voor allle collega’s. 

Daarnaast zijn we partner van De Atletiekfederatie – Een ondersteuning aan atleten om hun doelstellingen te behalen – Denk maar aan de Allianz Memorial Van Damme. Bovendien investeert Allianz ook sterk in partners die inzetten om het klimaat zoals de Sea Shephard, die inzet op het schoonmaken van de oceanen.

Join us and let’s care for tomorrowSolliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Klantendienst medewerker

Operations Brussel Solliciteer nu