DE EMPLOYER VALUES
VAN ALLIANZ

Vacatureoverzicht

Allianz staat als organisatie voor SAMEN ondernemen. We bieden onze collega’s een traject aan van levenslang leren. Op die manier garanderen we om onze partners het beste te kunnen helpen en ondersteunen met hun vragen over verzekeringen. Daar gaan we voor met ons dynamisch team, in een internationale werkomgeving en een modern kantoor. Met goesting in ons vak en honger naar kennis en resultaten. Om zo onze klanten vooruit te helpen en onszelf die extra push te geven. To run the extra mile.

Dynamische omgeving

Een dynamische werkomgeving staat bij ons centraal. Niet alleen hebben we moderne kantoren – die overigens vlot bereikbaar zijn – in het hartje van Brussel, we werken ook met een flexdesk policy en streven ernaar om onze afdelingen, zelfs over de landsgrenzen heen, vlot met elkaar te laten samenwerken. En dat niet alleen. De dynamiek op de werkvloer weerspiegelt zich ook in de interne mobiliteit. Samen met jouw manager geef je jouw doelstellingen vorm en werk je er naartoe. Op die manier leer je vertrouwen krijgen en verantwoordelijkheden opnemen en kan je intern doorgroeien naar de functie van jouw dromen.

Wij ontzorgen jou op alle vlakken

Bij Allianz staan we erop om jou zoveel mogelijk te ontzorgen en zekerheden te geven. Dit door jou een job te bieden met uitstekende arbeidsvoorwaarden, denk maar aan ons uitgebreid verlofpakket. Maar dat niet alleen. Ook hechten we belang aan het persoonlijk welzijn van onze medewerkers en dragen we een gezonde work-life balans hoog in het vaandel. Zo kan je in overleg met je manager tot 4 dagen per week thuiswerken. Breng je liever tijd door op onze nieuwe kantoren? Dan kan je eveneens vlot pendelen naar het hartje van onze Belgische hoofdstad als je dat wil.

Een data-driven werkomgeving

Bij Allianz kan je rekenen op een digital-first en data-driven werkomgeving. We omarmen innovatie immers zo veel en snel als mogelijk om zo interne processen nog sterker te vereenvoudigen en efficiënter te maken. Op die manier kunnen we vooruitstrevende producten en service bieden én onze internationale leiderspositie behouden. Door onze focus op het digitale en data bereiken we de absolute top in ons werk, jouw persoonlijke loopbaan en bij onze klanten.

Levenslang groeien en leren

Kennis en persoonlijke groei, da’s waar het bij Allianz om draait. Een deel van jouw tijd gaat dan ook naar zelfstudie, opleidingen en trainingen en het behalen van de juiste certificaten. Zo word je in geen tijd een echte expert. Samen met onze HR-afdeling stippelen we voor jou een persoonlijk groeitraject uit en bekijken we de diverse opleidingsmogelijkheden. Volledig op maat van jouw skills, doelstellingen en interesses. Zo haal je massa’s energie uit je carrière.

Ik heb ervoor gekozen terug te keren naar Allianz Benelux, een van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld, om mijn carrière af te maken waar ik hem begonnen ben.
Beatrice Vancopenolle
Assistant Business Coordinator bij Allianz

“36 jaar geleden begon ik mijn carrière bij Assubel, dat nu Allianz Benelux is geworden. Om redenen buiten mijn wil moest ik het bedrijf na 22 jaar met veel spijt verlaten.

De laatste 15 jaar heb ik aan de andere kant van het hek gestaan, d.w.z. bij makelaars en klanten, maar mijn hart zat niet op de juiste plaats en ik wilde terug gaan naar het leven in een verzekeringsmaatschappij. Ik heb ervoor gekozen terug te keren naar Allianz Benelux, een van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld, om mijn carrière af te maken waar ik hem begonnen ben.

Bij Allianz Benelux zijn we geen nummers. Allianz Benelux waardeert u om uw waarden, uw vaardigheden, uw verschillen en uw ervaring. U maakt deel uit van één grote familie en u groeit mee, want Allianz Benelux steunt u bij de ontwikkeling van uw kennis en vaardigheden via coaching die telkens aangepast is aan uw behoeften en uw functie. In mijn afdeling wordt er echt samengewerkt, je wordt nooit aan je lot overgelaten, dat is de teamgeest. Dit is zo belangrijk voor je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb echt het gevoel dat ik erbij hoor. De verstandhouding tussen de verschillende departementen is zeer hartelijk.

Allianz Benelux is een menselijke onderneming die u de mogelijkheid biedt uw beroeps- en privéleven te combineren dankzij de flexibiliteit en de mogelijkheid tot telewerken. De communicatie met het management is transparant en vriendelijk.”

 

Work hard, find balance

Bij Allianz gaan we vol voor onze job. Met goesting en ambitie. Maar een gezonde work-life balance vinden we minstens even belangrijk. En daar zorgen we bij Allianz voor door onze medewerkers op tijd en stond te belonen voor al hun inspanningen. Hoe? Teambuildings, een personeelsfeest én virtuele babbels in deze uitdagende tijden. Flexibele werkuren, de mogelijkheid tot maximaal telewerk, een Work Well App, vitaliteitsverlof voor jouw persoonlijke ontwikkeling én een extra dagje coronavakantie zijn de kers op de taart om het evenwicht tussen werk en privé makkelijker te behouden.

ONTDEK MEER OVER WERKEN BIJ ALLIANZ

We want you !

Allianz groeit en is steeds op zoek naar nieuw, ondernemend talent. Van actuarissen, CC brokers en dossierbeheerders tot marketingassistent, you name it, we need it. Op basis van jouw carrièredoelen werken we samen een persoonlijk groeiplan uit. Op die manier krijg ook jij bij Allianz de kans om de loopbaan van je dromen uit te bouwen.

Wil je bij Allianz werken?

Vacatureoverzicht