Full flexibility: flexibel werken bij Allianz

Vacatureoverzicht

Wat betekent Full Flex?

Full Flex betekent dat je zelf kunt kiezen of je op kantoor werkt of van thuis uit werkt. Je hebt automatisch het recht om van thuis uit te werken, op voorwaarde dat je je manager daarvan op de hoogte brengt en dat je manager bevestigt dat het thuiswerk geen gevaar vormt voor de kwaliteit van onze dienstverlening, onze interne communicatie, de opleidingsbehoeften en/of het prioriteitenbeheer. De opleveringen en deadlines moeten op elke werkplek te allen tijde worden nagekomen.

In het licht van de wettelijke en fiscale naleving verwachten we dat iedereen ten minste 5 dagen per maand van thuis uit werkt, maar om het persoonlijke contact niet te verliezen, vragen we dat alle medewerkers ten minste één dag per week naar kantoor komen.

Let’s hear what they say about us

We gingen op bezoek bij Sabine, Kjell en Agon om van hen te horen hoe zij denken over het concept van Full Flex. Ontdek het in onderstaande video’s

Image

“Het full flex bespaart me wekelijks meerdere uren reistijd. Tijd die ik nu met mijn familie en vrienden kan besteden. Dat evenwicht zorgt voor een perfecte work-life balance”

Ingel Cools

By the way, we zoeken nog extra collega’s in verschillende domeinen. Ken je iemand die interesse heeft om bij Allianz te komen werken. Breng ze dan zeker in contact met ons. Wij geven jou uit dankbaarheid 500 euro bruto – op voorwaarde dat jouw vriend(in)/kennis minstens 6 maanden bij Allianz werkt. Het volledige overzicht van vacatures kan je steeds terugvinden via connect of via jobs.allianz.nl of jobs.allianz.be

Vacatureoverzicht