LET’S CARE FOR YOUR FUTURE!

Solliciteer nu

 

#WeCareForUkraine

Allianz ondersteunt mensen van Oekraïne door hen een baan aan te bieden én hen tevens onderdak bij gastfamilies aan te bieden.
Wil jij ons helpen? Dat kan door ons in contact te brengen met Oekraïense vluchtelingen. Help ons hen te helpen.

Indien u specifiek interesse heeft in een vacature, gelieve uw kandidatuur te stellen voor de openstaande vacature die u interesseert.

MEER INFO

Spontane sollicitatie

Maak mee deel uit van ons ervaren en goed geolied team met een honger naar ondernemerschap en innovatie, en een passie voor het verzekeringswezen. Welkom bij Allianz.

MEER INFO

Werken bij Allianz

Kansen voor young graduates bij Allianz.

MEER INFO

Young Graduates

Wat doet Allianz?

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar voor particulieren, zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen. Veilig sparen en beleggen? Je fiets, auto en woning verzekeren? Interessante formules zoals een groepsverzekering voor je personeel? Of net veilig verzekerd op vakantie? Wij klaren voor jou de klus. Dat we wereldwijd hoge toppen scheren, is iets waar we best trots op zijn. Maar het is een pak eenvoudiger om er te geraken dan om er te blijven. Daarvoor werken we elke dag heel hard mét een topteam, dat zich 100% smijt voor elke uitdaging en om de best mogelijke resultaten te halen. Samen met onze collega’s uit Nederland en Luxemburg vormen we zo Allianz Benelux.

Waarom Allianz?

Hoe verloopt de sollictatieprocedure bij Allianz?

Ik leer er nog elke dag bij, dat maakt het allemaal nog interessanter! Fijn om omringd te zijn door behulpzame en leuke collega’s!
Sarah Lievens
Dossierbeheerder bij Allianz

“Na 7 jaar op dezelfde dienst gewerkt te hebben leek het me een uitdaging om iets nieuws te gaan proberen. Ik kwam terecht in een vertrouwde groep van reeds gekende collega’s en werd hier heel goed opgevangen! En ik leer er nog elke dag bij, dat maakt het allemaal nog interessanter! Fijn om omringd te zijn door behulpzame en leuke collega’s!”

Investeren in onze medewerkers

Investeren we ook graag in onze medewerkers. Zo doet Allianz er alles aan om de carrières van zijn personeelsleden een ferme boost te geven: door trainingen en cursussen op gebied van data, digital, customer en IT, een programma voor Young Graduates, doorgroeimogelijkheden met een sterke interne mobiliteit én een dynamische werkomgeving waar innovatie en ondernemerschap alle kansen krijgen. Dat vinden we als organisatie héél belangrijk.

Daarnaast hechten we ook heel wat belang aan een goede verstandhouding met onze makelaars en zetten we in op het verbeteren van deze banden. Elke dag opnieuw. Allianz heeft er immers bewust voor gekozen om zijn producten en diensten exclusief via professionele makelaars op de markt te brengen. Een goede wisselwerking waarbij iedereen bijleert en zich goed voelt, is daarom een van onze stokpaardjes.

En onze aanpak werkt...

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur direct je spontane kandidatuur!

SOLLICITEER NU

We want you!

Allianz groeit en is steeds op zoek naar nieuw, ondernemend talent. Van actuarissen , CC brokers en dossierbeheerders tot marketingassistent, you name it, we need it. Op basis van jouw carrièredoelen werken we samen een persoonlijk groeiplan uit. Op die manier krijg ook jij bij Allianz de kans om de loopbaan van je dromen uit te bouwen.

 

Wil je bij Allianz werken?

Vacatureoverzicht