Senior Key Account Manager Affinity Life

Voor de versterking van haar sales afdeling zoekt Allianz ambitieuze, resultaat gedreven en service-mindet  Key Accountmanager verzekeringen . Wil je mee jouw schouders zetten als Key Accountmanager binnen uw regio? Wil je deel uitmaken van een hecht sales team dat dagelijks makelaars een helder antwoordt geeft op hun vragen?

 

In het leven: om uw gezondheid en die van uw gezin te beschermen, uw inkomen, de financiële stabiliteit van uw gezin of uw bedrijf. Of u nu uw nalatenschap wilt plannen, uw geld wilt laten groeien of hoopt op een betere financiële toekomst door duurzaam te beleggen. U kunt deel uitmaken van ons team van specialisten op het gebied van pensioenen en bescherming en in de verkoop van beleggingen om de toekomst van onze cliënten veilig te stellen.

 

Kwaliteit moet beloond worden!

 

 • Een aantrekkelijk en competitief loon, aangevuld met tal van extralegale voordelen (firmawagen, tankkaart, laptop, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering, ecocheques, cadeaucheques,…)
 • De mogelijkheid om – binnen uitgestippelde krijtlijnen – zelf jouw werktijd en -plaats te bepalen, in alle autonomie en vertrouwen.
 • Moderne en comfortabele werkomstandigheden in een splinternieuw kantoorgebouw, op wandelafstand van Brussel-Noord
 • Ruime opleidingsmogelijkheden, waardoor je je technische skills en persoonlijke vaardigheden voortdurend kunt aanscherpen
 • Een warme en informele werksfeer bij een financieel solide werkgever, met toffe collega’s en tal van teambuildingactiviteiten 

 

Doe de check 

 

Ben je Nederlandstalig en spreek je vlot Frans en Engels? Check! In bezit van een afgeronde Master of bachelor? Check! Heb je een grondige kennis van het makelaarsnetwerk? Check! Ben je communicatief sterk en kan je mensen inspireren? Check! Heb je actuele kennis van de wetgevingen voor producten? Check! Heb je minstens 5 jaar relevante ervaring? Contacteer ons snel! De koffie staat klaar voor een kennismakingsgesprek.

 

We rekenen op jou voor de volgende taken:


 •  "Beheren en ontwikkelen van de portefeuille van de Key Accounts en partnerships van Allianz (Automotive, Banken, Internationale instellingen, federaties, …), om in het toegewezen domein de doelstellingen te bereiken in termen van groei, winstgevendheid, marktpenetratie, diversificatie in overeenstemming met de groepsstrategie.
 • Analyseren en herzien van de bestaande portfolio en actief optimalisatievoorstellen formuleren. Zakelijke doelstellingen met partners bereiken.   
 • Onderhouden van goede relaties met onze partners, verstrekken van advies, technische en commerciële ondersteuning, onderhouden van netwerken                                 
 • Handelen als bemiddelaar tussen de partner  en onze interne diensten.                                                                                                                                                                                              
 • Nagaan van kansen in de bestaande portfolio, detecteren van de behoeften van onze partners, nieuwe behoeften ontdekken op basis van marktontwikkelingen, wetgeving en de risico's die de organisatie loopt.                                                                                                                             
 • Vertegenwoordigen van Allianz door deel te nemen aan evenementen van partners
 • Organiseren van trainingssessies voor onze partners                                                                                                                                                                         
 • Actief op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten in de brede markt die in lijn zijn met de bedrijfsdoelstellingen, het individueel opzetten en sluiten van deals, het implementeren en opvolgen ervan in nauwe samenwerking met Underwriting, Operations en Legal.              

 

Laten we om ons even verder voorstellen:

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar. Iets waar we best trots op zijn maar het is eenvoudiger om er te geraken dan er te blijven. Daarvoor werken we elke dag heel hard. We vinden het heel belangrijk om de goede verstandhouding met onze makelaars te bestendigen en waar het kan zelfs te verbeteren. Elke dag opnieuw. Allianz heeft er dus bewust voor gekozen om onze producten en diensten exclusief via professionele makelaars op de markt te brengen.


Kevin Luyten

Genre
Seulement un fichier.
Limité à 8 MB.
Types de fichier permis : pdf doc docx.