Administratief medewerker VERZEKERINGEN

Ben jij een ervaren Administratief medewerker VERZEKERINGEN en kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans?

Ben je op zoek naar een werkgever die jouw als administratief medewerker een carrière aanbiedt in plaats van een job? Aarzel niet, solliciteer vandaag nog!


Talent moet beloond worden!

Een aantrekkelijk en marktconform loon, aangevuld met tal van extralegale voordelen (laptop, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering, ecocheques, cadeaucheques,…)

De mogelijkheid om – binnen uitgestippelde krijtlijnen – zelf jouw werktijd en -plaats te bepalen, in alle autonomie en vertrouwen

Moderne en comfortabele werkomstandigheden in een splinternieuw kantoorgebouw, op wandelafstand van Brussel-Noord

Ruime opleidingsmogelijkheden, waardoor je je technische skills en persoonlijke vaardigheden voortdurend kunt aanscherpen

Een warme en informele werksfeer bij een financieel solide werkgever, met toffe collega’s en tal van teambuildingactiviteiten


Nicola Baekens - Administratief medewerker bij Allianz over zijn job:

Sinds twee maanden ben ik actief bij Allianz en wat is de tijd gevlogen!

Ik werd warm onthaald en dankzij de aanwezigheid van een opleider kreeg ik vanaf dag één de nodige info en training. Dit vind ik een erg positief punt.

Ik voelde me snel opgenomen in het team dankzij de vriendelijke en sympathieke collega’s. De sfeer is er erg fijn en energiek.

Bij Allianz hechten ze belang aan een goed evenwicht tussen werk en privé en bieden ze je tijdens de loopbaan trainingen aan en zijn er mogelijkheden om door te groeien.

Ik kijk met positieve spanning af naar wat de toekomst me hier bij Allianz te bieden heeft!


Jouw functie en verantwoordelijkheden:

Als ervaren administratief medewerker verzekeringen verifieer je zowel de contractuele als de medische en de financiële acceptatie van het dossier ivm de arbeidsongeschiktheid van de verzekerden. Bovendien verricht je zelf de berekeningen in de dossiers en je staat in voor het administratieve beheer en de verdere opvolging van de schadegevallen. 

  • Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het behandelen van zowel individuele als collectieve dossiers;
  • Je werkt samen met de werkgevers (inclusief makelaars) en de verzekerden zelf om er voor te zorgen dat hun dossier correct wordt behandeld en opgevolgd;
  • Je geeft een (schriftelijke of telefonische) verantwoording over de genomen beslissingen op correcte en nauwkeurige wijze;
  • Je volgt het verder verloop van de dossiers zorgvuldig op door oa het aanvragen van de nodige opvolgingsdocumenten en de eventuele herinnering hiervan, de verwerking van de resultaten van medische controles en medische expertises enz

Als ervaren administratief medewerker verzekeringen verifieer je zowel de contractuele als de medische en de financiële acceptatie van het dossier ivm de arbeidsongeschiktheid van de verzekerden. Bovendien verricht je zelf de berekeningen in de dossiers en je staat in voor het administratieve beheer en de verdere opvolging van de schadegevallen. 

Herken je je in volgende eigenschappen?

  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Kennis van het Engels is een plus.
  • Je behaalde een bachelor of masterdiploma
  • Ervaring in een gelijkaardige functie als administratief medewerker is een grote pré.
  • Je hebt bij voorkeur een goede kennis en ervaring binnen levensverzekeringen.
Wij zijn Allianz. Aangenaam.

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar. Iets waar we best trots op zijn maar het is eenvoudiger om er te geraken dan er te blijven. Daarvoor werken we elke dag heel hard. We vinden het heel belangrijk om de goede verstandhouding met onze makelaars te bestendigen en waar het kan zelfs te verbeteren. Elke dag opnieuw. Allianz heeft er dus bewust voor gekozen om onze producten en diensten exclusief via professionele makelaars op de markt te brengen.

Allianz als werkgever is een échte teamplayer die alles doet om de carrière van zijn werknemers een ferme boost te geven. Dat vinden we héél belangrijk. 

In België is Allianz dus een van de belangrijke spelers op de markt voor verzekeringen. We zijn met meer dan duizend collega’s in België en onze Nederlandse collega’s verdubbelen dat getal; samen vormen we één geheel maar graag vernoemen we ook nog even onze collega's in Luxemburg; samen vormen we Allianz Benelux. 

Let's care for your future. Genre
Seulement un fichier.
Limité à 8 MB.
Types de fichier permis : pdf doc docx.