ALLIANZ, PARTENAIRE SPORTIF
DE L’ATHLÉTISME BELGE

Le sport stimule, inspire et réunit. Il contribue également à une meilleure santé. Les partenariats
sportifs d’Allianz rapprochent et font bouger les gens. Nos collaborateurs donnent l’exemple.

Mère de tous les sports

Ces quatre prochaines années, Allianz a conclu un partenariat avec la fédération belge d’athlétisme, collabore avec des ambassadeurs tels que Kim Gevaert, Peter Genyn, Rani Rosius et les Belgian Cheetahs, et associe son nom à l’un des principaux événements sportifs du pays : l’Allianz Memorial Van Damme. Le partenariat soutient non seulement les athlètes, mais apporte aussi une dimension supplémentaire au travail chez Allianz.

Sportieve partner

Allianz Benelux: sportieve partner van de Olympische en Paralympische Spelen en het Watersportverbond.

Allianz World Run

We bouwen niet alleen maar lopen ook voor het goede doel. Elk jaar doen er weer heel veel collega’s mee aan de wereldwijde Allianz World Run. Hoe meer we sporten, hoe meer geld Allianz doneert aan SOS Kinderdorpen, dat kinderen zonder familie een warm thuis biedt. Ook dit jaar zullen we weer met z’n allen een steentje bijdragen.

Allemaal ‘atleet’

Bij Allianz supporteren we onze medewerkers net zo hard als onze atleten. We moedigen hen aan om te bewegen en gezond te leven. We stimuleren je om na de lunch een wandeling te maken. Om de kinderen op te halen met de fiets in plaats van de auto. Het gaat over kleine dingen zoals yoga in de middagpauze, tot ons vierjaarlijkse Allianz Sportevent dat honderden Allianz-medewerkers uit meer dan zestig landen samenbrengt. Ben jij er de volgende editie bij om een medaille voor TeamAllianz in de wacht te slepen?

De kracht van samen

De sportieve drive van onze atleten trekken we door in onze organisatie. Succes in de sport is een kwestie van elkaar helpen en samenwerken. Dat geldt ook op de werkvloer. We handelen en werken samen als één team, delen onze expertise en kennis en brengen het beste van ieder van ons samen. Enthousiast moedigen we iedereen aan tot over de finish: onze atleten, onze klanten, en last but not least onze collega’s.

Envie de travailler chez Allianz?

Voir les offres d’emploi