PRENONS SOIN DE VOTRE FUTUR !

Découvrez nos offres d'emploi

 

#WeCareForUkraine

Allianz soutient la population ukrainienne en lui offrant des emplois et un hébergement dans des familles d'accueil.
Vous pouvez nous aider en nous mettant en contact avec des réfugiés ukrainiens. Aidez-nous à les aider.

Si vous êtes particulièrement intéressé par une offre, veuillez soumettre votre candidature pour l’offre qui vous intéresse.

EN SAVOIR PLUS

Candidature Spontanée

Faites partie de notre équipe expérimentée et bien huilée, avide d’innover et d’entreprendre, avec une passion pour l’industrie de l’assurance. Bienvenue chez Allianz.

EN SAVOIR PLUS

Travailler chez Allianz

Opportunités pour les jeunes diplômés chez Allianz.

EN SAVOIR PLUS

Jeunes diplômés

Que fait Allianz ?

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar voor particulieren, zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen. Veilig sparen en beleggen? Je fiets, auto en woning verzekeren? Interessante formules zoals een groepsverzekering voor je personeel? Of net veilig verzekerd op vakantie? Wij klaren voor jou de klus. Dat we wereldwijd hoge toppen scheren, is iets waar we best trots op zijn. Maar het is een pak eenvoudiger om er te geraken dan om er te blijven. Daarvoor werken we elke dag heel hard mét een topteam, dat zich 100% smijt voor elke uitdaging en om de best mogelijke resultaten te halen. Samen met onze collega’s uit Nederland en Luxemburg vormen we zo Allianz Benelux.

Pourquoi choisir Allianz ?

Comment fonctionne la procédure chez Allianz ?

J’en apprends encore tous les jours, ce qui rend la chose encore plus intéressante ! C'est formidable d'être entouré de collègues serviables et sympathiques !
Sarah Lievens
Gestionnaire de dossier chez Allianz

“Na 7 jaar op dezelfde dienst gewerkt te hebben leek het me een uitdaging om iets nieuws te gaan proberen. Ik kwam terecht in een vertrouwde groep van reeds gekende collega’s en werd hier heel goed opgevangen! En ik leer er nog elke dag bij, dat maakt het allemaal nog interessanter! Fijn om omringd te zijn door behulpzame en leuke collega’s!”

Investir dans nos collaborateurs

Investeren we ook graag in onze medewerkers. Zo doet Allianz er alles aan om de carrières van zijn personeelsleden een ferme boost te geven: door trainingen en cursussen op gebied van data, digital, customer en IT, een programma voor Young Graduates, doorgroeimogelijkheden met een sterke interne mobiliteit én een dynamische werkomgeving waar innovatie en ondernemerschap alle kansen krijgen. Dat vinden we als organisatie héél belangrijk.

Daarnaast hechten we ook heel wat belang aan een goede verstandhouding met onze makelaars en zetten we in op het verbeteren van deze banden. Elke dag opnieuw. Allianz heeft er immers bewust voor gekozen om zijn producten en diensten exclusief via professionele makelaars op de markt te brengen. Een goede wisselwerking waarbij iedereen bijleert en zich goed voelt, is daarom een van onze stokpaardjes.

Et notre approche fonctionne…

Envie de savoir si vous etes fait pour traviller chez Allianz?
Dans ce cas, decouvrez nos offres d'emploi ici!

APERCU DES OFFRES D'EMPLOI

We want you !

Allianz ne cesse de croître et cherche en permanence de nouveaux talents audacieux. Actuaires, insurance advisor, gestionnaires de dossiers ou encore assistants en marketing font partie des nombreux profils que nous recrutons. En fonction de vos objectifs professionnels, nous élaborons ensemble un plan de développement personnel. Chez Allianz, vous avez vous aussi la possibilité d’embrasser la carrière de vos rêves.

Envie de travailler chez Allianz ?

Voir les offres d’emploi